Kantoor ORDAL te Ranst

Voor ORDAL, bekend van hun waters en limonades mochten we de inrichting van hun nieuwbouwkantoor te Ranst verzorgen.

Belangrijke wens van de opdrachtgever wat dat als klanten het gebouw binnenwandelen ze meteen weten dat ze bij ORDAL zijn. In de inkomhal werden daarom subtiele en minder subtiele linken gelegd. Voor de balie opteerden we bv. voor een gelaagde natuursteen die verwijst naar de grondlagen en mineraallagen die het water van ordal doorsijpelt tot het zuivere water dat opgepompt wordt aan de bron. De lampjes boven de balie geven dan weer de sprankelende bubbels weer van het spuitwater.

In het houten raster kunnen de verschillende producten in hun natuurlijke vorm in de kijker gezet worden. Het gedicht, geschilderd op de muur is een knipoog naar de geschiedenis van het familiebedrijf. Het is nl een remake van het originele gedicht dat de Ordal flessen van weleer sierde, geschreven door een oud-nonkel.

Als je de eerste verdieping betreed, waar de kantoren, vergaderzaal en open eet- en ontvangstruimtes zich bevinden, valt het wapenschild van Ordal in de centrale doorgang op. De ledlijn die in het plafond werd verwerkt legt hie rong extra nadruk op.

Om een goed contact te behouden en voldoende licht te brengen werd er een binnen gevel uitgewerkt in glas. De houten lattenwand zorgt enerzijds voor een warme touche en biedt anderzijds ook een akoestisch oplossing.

Wil je meer weten?

Wil je nog meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen of heb je een project dat je graag wil bespreken? Neem dan zeker contact op. 

Eef Debeuf

Meer weten?

Neem persoonlijk contact op om samen jouw vraag te bekijken:

EEF DEBEUF BV
Pachtersdreef 43 C
2580 Putte
BTW BE 076.816.925

info@eefdebeuf.com
0475/99.93.87