Hoe werken we?

Het eerste wat we doen is goed luisteren en observeren.
Jouw noden en behoeften als klant staan voor ons centraal.
We gaan in gesprek met jou en luisteren graag en aandachtig naar je wensen. We distilleren wat echt belangrijk is voor jou en vertalen dit dan vervolgens in een ontwerp.

Het ontwerp zelf werken we uit met 3D-tekeningen zodat we hier heel helder kunnen over communiceren met elkaar. Als het ontwerp op punt staat, begeleiden we je door het hele renovatie- en/of inrichtingsproces. Van gedetailleerde plannen maken, aannemers contacteren, keuzes maken tot opvolgen van de werken. Zodat jij weldra kan thuiskomen of werken in je gewenste interieur.

Om tot een heldere structuur te komen delen we een project op in 4 fases:

Voorontwerp: Dit is de eerste fase in het proces. We starten met het verzamelen van alle nodige informatie (opmeting, wensen, budget, enz.). Vervolgens worden de  eerste ontwerptekeningen uitgewerkt. Het voorontwerp wordt uitgewerkt met 3D-tekeningen. 

Definitief ontwerp: Zodra er goedkeuring is voor het voorontwerp wordt de fase van het definitief ontwerp opgestart. Nu wordt het ontwerp gefinaliseerd aan de hand van detailtekeningen,  snedes en aanzichten. Ook de plannen voor de nutsvoorzieningen worden opgemaakt. Materialen, toestellen, los meubilair, etc. worden nu ook vastgelegd. 

Prijsaanvraag:  Deze fase omvat het aanvragen van offertes. Voor een aantal posten worden er eerst meetstaten opgemaakt.  Vervolgens worden de verschillende aannemers gecontacteerd die aan de hand van een plaatsbezoek, de plannen en de eventueel opgemaakte meetstaat, verzocht worden een offerte op te maken.

Werfopvolging: Na het toekennen van de offerte(s), wordt er een planning opgemaakt voor de duur van de werken. Vanaf de start van de werken wordt de werf d.m.v. regelmatige werfbezoeken nauw opgevolgd. Op het einde van de werf, vindt er een oplevering plaats. Dan kijken we na of alles naar wens uitgevoerd is zodat jullie met een goed gevoel kunnen gaan wonen en/of werken in jullie nieuwe interieur.

Timing

Timing in een project is heel belangrijk.  
Voor we aan je project starten maken we een tijdlijn op, zodat je weet waar je je mag aan verwachten.
Hieronder enkele voorbeelden van hoe een project-tijdlijn er kan uitzien.

Wil je meer weten?

Wil je nog meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen of heb je een project dat je graag wil bespreken? Neem dan zeker contact op. 

Eef Debeuf

Meer weten?

Neem persoonlijk contact op om samen jouw vraag te bekijken:

EEF DEBEUF BV
Pachtersdreef 43 C
2580 Putte
BTW BE 076.816.925

info@eefdebeuf.com
0475/99.93.87