Over ons

EEF DEBEUF INTERIORS is een dynamisch interieurbureau dat in de eerste plaats zijn klanten wil helpen om beter, gelukkiger en kwalitatiever te wonen en te werken. Daarbij willen we tijdloze, warme, serene en heldere ontwerpen creëren. Die we vervolgens dankzij een  georganiseerde aanpak in een zo aangenaam mogelijk proces willen laten realiseren. Teneinde onze klanten zoveel mogelijk te ontdoen van stress en zorgen. Met als eindresultaat dat onze klanten met een beter gevoel kunnen gaan wonen, werken, leven in hun nieuwe interieur.

Eef Debeuf studeerde interieurarchitectuur aan de Universiteit Antwerpen (voormalig Henry Van de Velde Instituut). Eerst werkte ze kort in een keukenzaak, vervolgens enkele jaren in een kantoorinrichtingszaak om daarna bijna 10 jaar te werken voor de Brouwerijen Alken-Maes (Heineken) waar ze verschillende horecazaken inrichtte. In 2012 startte ze dan haar eigen interieurbureau op ‘Eef Debeuf Interiors’.

Ikzelf, Eef Debeuf, hou van een authentieke en open communicatie. Projecten waar er goed wordt samengewerkt en er veel vertrouwen is, geven me energie. Het gevoel hebben van samen iets gecreëerd te hebben waar de klant zich goed in voelt en extra kwaliteit ervaart in zijn leven, zijn de belangrijkste drijfveren om mijn job met passie te blijven uitvoeren.

Wil je meer weten?

Wil je nog meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen of heb je een project dat je graag wil bespreken? Neem dan zeker contact op. 

Eef Debeuf

Meer weten?

Neem persoonlijk contact op om samen jouw vraag te bekijken:

EEF DEBEUF BV
Pachtersdreef 43 C
2580 Putte
BTW BE 076.816.925

info@eefdebeuf.com
0475/99.93.87